sygeplejerske

Mit sygeplejerskevikariat i Allerød

Der sker talrige ting for øjeblikke. Jeg har netop afsluttet mit vikariat som sygeplejerskevikar i Odense. Jeg har arbejdet for yderligere seks vikarbureauer i Odense. Jeg er jo nemlig opvokset i centrum af Odense, så derfor ville det være smukt at cykle rundt i hjemmeplejen. Da jeg skulle påbegynde min uddannelse som sygeplejerske, flyttede jeg fra Odense, af den grund, at man alene kunne tage den økonomiske linje, jeg gerne ville på Ydre Nørrebro i Kbh… Mens jeg sideløbende passede mine studier var jeg i stald hos et vikarbureau i Allerød, og jeg var begejstret for at jobbe som vikar København. Jeg var begejstret for alsidigheden i at jobbe som tilkalde-vikar… Man vidste ikke på noget tidspunkt, til hvilken arbejdsgiver, man skulle hjælpe næste gang. Jeg var naturligvis flere måneder hos den samme arbejdsgiver. Men aldrig i lang nok tid til, at jeg blev træt af et sted… Det var den mest fordelagtige fordel ved at være vikar København. Ydermere synes jeg også, at det var godt at arbejde som tilkaldevikar, af den grund, at jeg skabte helt vildt mange brugbare kontakter.

Dengang jeg tjente mit levegrundlag som vikar i København, oprendt tanken om at drive mine egne personlige vikar-bureauer! Hvilket gennem årene endte glædeligt med, at jeg ejer og driver de nævnte vikarbureauer i Århus, og altså for nylig tilmed dét vikarbureau i Odense, som jeg for lidt siden har holdt indvielsesfest for!! Talrige mener, at det er super dejligt frit at eje sine egne bureauer!! At blive selvstændig erhvervsdrivende er oprigtig talt en altoverskyggende drøm, jeg har båret på siden jeg var ung!! Utallige elsker at skabe noget fra bunden af, og med tiden være vidne til, at dét vokser sig stort… At opdage, at mine babyer = mine vikarbureauer Århus klarer sig så fantastisk, har gjort mig tørstig efter meget mere. Og det har jo så betydet et splinternyt vikarbureau  i Odense! Og jeg er sikker på, at det vikarbureau i Odense absolut ik bliver det sidste!! Jeg fifler med idéen om at grundlægge firmaer i Rusland også.

Det er meget snart efterårs-ferie, & den vil vores datter bruge på en arbejdsom måde! Hun afgjorde for længe siden, at hun vil bruge hendes fridage på at knokle løs, og dermed tjene nogle gysser… Jeg ku’ ik’ vær’ mere stolt af hende!! Mange af hendes jævnalderende bruger ferien på at sove indtil middag, & ej lave noget som helst sat på spidsen naturligvis. Så jeg mener, at det er virkelig skønt, at hun har besluttet sig for at bruge hele ferien på noget klogt!! Vi er derfor på udkig efter vikarbureauer, der kan hjælpe hende med at tage kontakt til firmaer, der mangler vikarer! Jeg tror, at chancerne for at finde et arbejde gennem vikarbureauer er fantastisk gode i ferierne…

Vi bor i KBH, så vi leder mest efter vikarbureauer i København… Men hendes far bor derimod i Odense, så vi er i grunden også på udkig efter vikarbureauer i Odense! Vi havde til at starte med bestemt, at hun sku’ bruge det meste af ferien hos mig. Men… såfremt det ender således, at hun ik er heldig at score et feriejob gennem nogle af de vikarbureauer i København, som vi har i sinde at kontakte, så vil et ferieafløser-job i Odense også være enormt fantastisk! For så ville hun bar’ sove noget længere tid hos sin farmand… Vi leder således ligeledes efter kløgtige vikarbureauer i Odense, der ka’ hjælpe os…

Jeg fortrækker selvfølgelig helst, at hun brugte langt størstedelen af skoleferien i mit favntag… Jeg holder af at se min herlige datter… Så laver vi varm kakao… Men altså begribeligvis kommer det helt an på, hvor i landet hun ka’ opstøve et arbejde henne. Jeg vil af den årsag udspørge jer fantastiske læsere, om i besidder nogen erfaringer med vikarbureauer – enten vikarbureauer i København og/eller vikarbureauer i Odense?? Jeg erindrer nemlig, at jeg har fået fortalt 100 meget dårlige historier vedrørende vikarbureauer, der ik’ leverer varen! Det vil vi naturligvis gerne undgå, og vi håber således, at i ka hjælpe os med at vige udenom om de allerværste vikarbureauer.