vivus

Lån penge hos Vivus

Hvordan ansøger man om et lån?

På forsiden af Vivus’ hjemmeside har man mulighed for at angive, hvor stort et beløb, det er, man ønsker at ansøge om at låne penge. Hvis det er første gang, man ansøger om et lån, kan man maksimalt vælge at søge om et beløb på 6.000 kr. Det er muligt at ansøge om et beløb i hele hundrede kroner, og det mindste lån, der kan ansøges om, er 100 kr.

Hvis man tidligere har optaget et lån hos denne låneudbyder, og man har indfriet dette, har man senere mulighed for at ansøge om at låne helt op til 12.000 kr. Når man har valgt det beløb, man ønsker at ansøge om at låne, vil man blandt andet kunne få oplyst, hvad den første rentebetaling vil være liggende på. Hvis man eksempelvis vælger at ansøge om et lån på 6.000 kr., vil den første rentebetaling ligge på 1.200 kr., mens den fulde tilbagebetaling alt i alt vil ligge på 7.200 kr.

Det er her værd at være opmærksom på, at disse tal kun er gældende, hvis man vælger at benytte kreditten fuldt ud. En af fordelene ved at optage en kredit hos denne låneudbyder er nemlig blandt andet, at man helt selv bestemmer, hvor stor en andel af kreditten, man ønsker at benytte sig af, og hvornår man ønsker at benytte sig af den. Når man har fundet frem til det kreditbeløb, man ønsker at ansøge om, er det blot at klikke på knappen Lån nu. Herefter vil man blive ført til det sted, hvor man skal i gang med at udfylde sin ansøgning ved blandt andet at oplyse de informationer, der er et krav for at kunne ansøge om et lån.

Hvornår får man svar på sin ansøgning?

Når først man har udfyldt alle de oplysninger, der skal til, for at ansøge om et lån hos Vivus, går der ikke lang tid, før der er et svar klar. Det betyder med andre ord, at man er sikker på en meget hurtig afklaring omkring, hvorvidt det er muligt at optage en kredit eller ej. Man vil få svar på sin skærm med det samme, når låneansøgningen er sendt af sted. Her vil man få at vide, om ansøgningen er godkendt eller ej, og om man i denne forbindelse har mulighed for at låne penge.

Hvornår får man pengene på sin konto?

Hvis ansøgningen er godkendt hos Vivus, vil pengene blive sendt af sted til ens konto øjeblikkeligt, og det er uanset hvilken dag og hvornår på dagen, man ansøger om et lån. Dette er muligt, fordi denne låneudbyder udbetaler pengene med det samme døgnet rundt. Hvis man er blevet godkendt til et lån, vil man modtage en bekræftelse på den e-mail, man har oplyst i ansøgningen, og i denne bekræftelse vil man også modtage en kreditaftale og en faktura.

Hvornår kan man ansøge om kredit igen?

Hvis man allerede tidligere har haft en kredit hos Vivus, og man har betalt denne tilbage, vil man kunne ansøge om en ny kredit, så snart tilbagebetalingen er registreret hos låneudbyderen. Når man allerede én gang har haft en kredit, kan man næste gang søge om et lån på helt op til 12.000 kr. Dette er muligt, fordi man én gang har vist, at man er i stand til at betale et lån tilbage til rette tid.

Hvordan kan man komme i kontakt?

Man har rig mulighed for at komme i kontakt med kundeservice og i denne forbindelse få svar på alle de spørgsmål, man har. Man kan også her søge rådgivning, når det kommer til hele ansøgningsprocessen, men også omkring andre spørgsmål som eksempelvis spørgsmål til tilbagebetalingsproceduren for et lån. Vivus kan kontaktes alle hverdage mellem 8 og 18 pr. telefon, og man kan i denne åbningstid også tilgå en chat online, hvor man ligeledes kan få den rådgivning, som man har brug for.

Derudover kan man naturligvis sende en e-mail, hvor man samtidig også kan forvente, at kundeservice hurtigt vil vende tilbage. Hvis man har spørgsmål, skal man endelig ikke holde sig tilbage, men blot tage kontakt med det samme. Jo hurtigere afklaring, jo bedre mulighed for at komme i gang med at ansøge om et lån.

Er det sikkert at ansøge om et lån?

Det er 100 % sikkert at ansøge om et lån hos Vivus, og man kan i denne forbindelse være sikker på, at alle data bliver både krypteret og behandlet fortroligt. Ingen uvedkommende vil kunne få fat i de oplysninger, der sendes af sted, når man har udfyldt en låneansøgning online.