damecykel

Jeg leder efter ny damecykel

At drøne rundt på min cykel, er noget af det mest fantastiske, der findes. Derfor vil det være af uvurderlig betydning at være indehaver af en cykel i fin kvalitet. Jeg skal selv i gang med at finde en ny, og af denne grund tjekker jeg mange herrecykler + damecykler og specielt en mountainbike Principa cykel. Egentlig er en Raleigh Classic ydermere en del af mine overvejelser. Plusset omkring damecykel er nok, at det her mærke står bag håndlavede cykler med aluminiumsstel, som bliver lavet i DK. Jeg er ikke sikker på mange faktorer. Én ting er mærket – kommer det til at være en Principa cykel eller måske en Raleigh Classic? Samt, finder jeg mon min nye cykel blandt damecykler eller herrecykler? Som sådan er det selvsagt mere piget at have en pigecykel, og i tillæg ejer damecykler den fordel, at her ser det regulært ud hvis man gerne vil have en cykelkurv. Hvorimod herrecykler er meget mere solide i cyklens stel, plus at der er langt flere mountainbike på cykelmarkedet.

Hvis jeg skal opspore mit nye, kæreste eje hos damecykler, er en Raleigh Classic et helt igennem ideelt valg. Eksempelvis cyklen, der hedder Raleigh Classic Lady, som i den grad er en af de mest klassiske damecykler. Den virker attraktiv i kraft af at være stilren og har ikke for meget teknik, der kræver grundig udbedring. En Raleigh Classic består af et stel i lauminium, ca. 7 indvendige gear og dertil V-bremse fortil samt fodbremse ved baghjulet.

Principa cykler er en modsat slags damecykler & herrecykler. En cykel fra Principa vil oftest være en super funktionel mountainbike. De kvalitetsprægede Principa Cykler er egentlig et legendarisk dansk cykelmærke når det gælder racercykler samt city- og mountain bikes. Principa Cykler kendes for fantastiske køreevner samt helt lav vægt.