greentel

Greentel er et nyt mobilabonnement i Danmark

En Fitbit og din mobiltelefon

Indholdsfortegnelse

Adgang til mennesker er mindre kompliceret end før. Chat-apps (i modsætning til Facebook) giver en one-to-one forbindelse til en anden person, som kan være mere personlig, menneskelig og helbredende end udstationering på sociale netværk. Jeg har brugt en Fitbit i en årrække. Jeg har haft et hjerteanfald og triple bypass og er prædiabetiker.

At få regelmæssig motion er vigtig, og min Fitbit hjælper mig med at sætte og nå fitness mål meget lettere end før. Evnen til at overvåge og spore min søvn hjælper mig med at træffe foranstaltninger for at få bedre søvn, hvilket definitivt øger min trivsel.

Ved at forbinde til min Fitbit skala kan jeg også spore min vægt og knytte den til mine øvelsesmål. Min Fitbit kan forbinde til en Dexcom blodsukker test enhed, der kan teste blodsukker hvert femte minut, hvilket er yderst hjælpsomt med at styre min diabetes. ”

One-Liners i vort digitale samliv med vort mobilabonnement, data og internet.
Disse one-liners fra anonyme respondenter koordinerede og hjælp mig på en række forskellige positive temaer i mit digitale liv:

Jeg kan få svar på spørgsmål om næsten alt bare ved at spørge min mobiltelefon.
Jeg kan spare penge på alt, herunder tøj og sko, flybilletter, hoteller og spise på bedre restauranter og drikke bedre vin.” – alt ved at gøre brug af mit mobilabonnement med data og internet fra Greentel.

Navigation via bil er dramatisk forbedret, med nøjagtig opdateret trafikinformation og vejledning til min destination.
Det digitale liv er i stand til at tale med dig, se dig – uanset hvor du er – via den mobiltelefon, du har på dig.

De fleste mennesker jeg har datet, og næsten alle mine venner, kendte jeg på internettet først; hvis ikke disse digitale forbindelser var blevet opfundet, ja så havde jeg måske stadig ha været ensom.

Deling af billeder af nye generationer øjeblikkeligt med kære på den anden side af verden og brug af video og chat for at sende / modtage penge; at græde, at retfærdiggøre, at sørge. ”

Min søn er vokset op i en verden, hvor han aldrig vil gå tabt; han vil aldrig være uden en person at tale med; han vil aldrig blive stoppet fra at søge efter et svar på en forespørgsel.

Jeg arbejder fjernt for et firma halvvejs rundt om i verden, og det gør min partner også. Ingen grund til at være på et hovedkontor.

Spredningen af ​​webinars giver mig mulighed for at deltage i mange arrangementer organiseret i forskellige lande uden at skulle rejse til dem. – snup dem i flyveren på med din mobiltelefon og dine trådløse hovedtelefoner.
Digital teknologi giver mig mulighed for at få bedre viden, som giver mig bedre mulighed for at støtte mit eget helbred, når jeg står over for udfordringer.

Mit job eksisterede ikke for 15 år siden. Jeg er digital content manager. – Ja, jeg kan arbejde alle steder i hele verden med den jobprofil.Det betyder, at vi kan deltage i vigtige øjeblikke, at tid og afstand er et levn fra fortiden og ikke forhindrer os i at være digitalt tilstede uanset hvor begivenheden finder sted.

En artikelserie, som jeg er ved at redigere, bygger på en en del menneskers indtryk og erfaringer i deres digitale liv. Det er mennesker i ledende stillinger og det er ganske almindelige mennesker som gennemlever den teknologiste udvikling på godt og ondt. Til at starte med, så kigger jeg først på de positive aspekter i det digitale liv. Mange har det synspunkt, at det digitale liv forbedrer mange af dimensionerne af deres liv – på arbejde, i vor fritid og i vort private liv.

Fred Davis, en futurist / konsulent baseret i Nordamerika, skrev: “Meddelelsesapplikationer giver mig mulighed for at oprette forbindelse til personer, der har givet mig støtte, givet mulighed for at tale om livets udfordringer, søge råd og mange andre ting.