alarm

Fritidshuset i Sverige haft bræk atter igen

Feriehuset i Sverige fået indbrud igen igen…

Feriehuset i det svenske ramt af knæk igen igen. I sidste uge da vi kom glade hjem efter et par dejlige dage i sommerhus havde vi desværre haft røveri i vor hus. Røverne havde været alt og rapset vores sølvtøj, TV og Ipads og tre Mac computere. Det er langt fra første gang at det er hændt men hver enkelt gang er det lige frygteligt. Sidste gang det forekom havde tyvene ikke gennemrodet huset men blot fjernet vor lamper og vores ene Bestlite lampe i entreen. Det her bræk fremstod virkelig mindre forudbestilt og det tog fire dage at få opgjort skaderne. Tyvene havde ganske enkelt udtømt alle skuffer ud på gulvene, ja endda bryggerset havde røverne været.

Den gang da vi købte vores hus for tre år siden var der allerede indplaceret hem larm ligesom inbrottslarm som vores håndværkere selvfølgelig lod hænge. Men det lader ikke til at det virker upåklageligt længere. Desårsag har vi bestemt os for at investere et par bedre tyverialarm. Min veninde har anbefalet en slags men min kone og jeg vil nu trods alt at spørge vor omkringsboende hvilken slags alarmsystemer de benytter. Vores ene nabo har foreslået at vi får lukketøj på alle vores vinduer og døre således at det bliver mere udfordrende for tyveknægtene at finde en udgang. Min hustru er overhovedet ikke vild med forestillingen om at vi faktisk skal være låst inde i selskab med tyveknægtene hvis de foretager indbrud når vi og børnene sover.

Familien har virkelige brug for en alarm som er tilkoblet vores Iphones. På denne måde kan vi unden problemer at se om der er selvbudne besøgende når vi er på ferie eller i vores sommerresidens. Desuden er det godt at man kan få at se hvis alarmen er gået i gang således at man kan ringe til de omkringsboende, så de kan kontakte panserne. Det er desuden utrolig vigtigt at vi erhverver en tyverialarm som vores børn uden problemer kan slå fra og til. De kommer jo hjem fra fritidsordning en halv time inden min hustru og jeg kommer hjem fra kontoret. Alarmen bør være ligetil at navigere men på samme tid skal alarmen også være endnu bedre end vor forrige. Det vigtigste er at min hustru og jeg snarrest muligt fremfinder en god løsningsmodel således at vi slipper for den uhyggelige følelse når familien kommer tilbage til smadrede ruder og et rodet bo.