racercykel

En cykel som cykelrytternes racercykler

Fredag skal jeg kigge på racercykler. Jeg vil gerne have en cykel ligesom de professionelles racercykler, jeg mener den der, der har meget tynde dæk samt et styr, der sidder lavt på cyklen, fordi så kan man sidde foroverbøjet på sin cykel. Derudover tror jeg, at jeg samtidig anskaffer mig en ny cykelhjelm, og vil have, den er aflang og spids, da en hjelm som den passer godt sammen med mountainbike. Selvfølgelig skal jeg derforuden købe noget godt cykeltøj, som er godt at cykle i og ligeledes komfortabelt at have på.

Morfar er glad for, at jeg, langt om længe, som han siger, interesserer mig for cykelsport, fordi han nemlig altid godt har kunnet lide det & godt har kunnet tænke sig, at jeg også kunne lide det. Vi er begyndt at cykle mange ture med hinanden, og cykelturene er fornemme. Endnu flere ture kommer vi formodentlig til at cykle nu, på grund af at jeg erhverver en racercykel. Han ejer i øvrigt en racercykel, men den er med tiden blevet i ret dårlig stand, derfor køber han sikkert også en ny cykel, idet vi skal ud at se på racere. Han driller mig ofte, da han kan cykle en smule hurtigere end mig, derfor ser jeg virkelig frem til, at det er omvendt. Jeg tror, det vil være fordelagtigt for mig at få en racercykel, for den kører man altså ret hurtigere på end den cykel, jeg har nu. Jeg håber, at det kommer til at blive spændende at se på racercykler.